День захисника України

Шановні батьки і учні школи українознавства

 ім. Василя Стуса в м. Чикаго

У день Покрови пресвятої Богородиці, 14 жовтня, Україна відзначатиме День захисника  України. У цей день, українці в цілому світі вшановують героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції і звитяги українців.

З метою забезпечення національно-патріотичного виховання серед дітей та молоді, запрошуємо усіх Вас до участі у заході, який відбудеться 13 жовтня о 1 годині пополудні біля пам’ятника “Небесній Сотні та Героям України” за адресою: 300 E Army Trail Rd, Bloomingdale (біля Української Православної Церкви Святого Андрія). Враховуючи те, що навчання у школі триватиме до 1:00 год., Ви можете вибрати своїх дітей швидше, але обов’язково повідомити про це опікуна класу і дирекцію школи. Учні школи, котрі належать до ПЛАСТу і СУМу  та мають намір відвідати цей захід, повинні прийти в одностроях.

За домовленістю із УККА (відділення Іллінойс), дістатися до місця проведення заходу можна скористувавшись автобусом, що відходитиме від Українського культурного центру о 12.15               (2247 W. Chicago Ave.).

Дирекція школи українознавства

Новини

Comments are closed.