Розпочався новий навчальний рік у школі українознавства ім. Василя Стуса в м. Чикаго

 7 вересня 2019 року розпочався новий навчальний рік у школі українознавства ім Василя Стуса в м. Чикаго. За нашою давньою традицією, перший день школи розпочався з спільної молитви в церкві Св. Володимира і Ольги. Парох парафії  Олег Кривокульський, спільно з священнослужителями після спільної молитви звернувся з вітальним словом до усіх учнів, заохочуючи та закликаючи  провести шкільний рік старанно, набираючись нових знань, зростаючи в повазі до Бога і України.

Так гарно співпало, що саме у цей день проходили фестини парафії Св. Володимира і Ольги. Відтак, усі учні нашої школи, батьки, гості мали прекрасну нагоду після навчання відвідати це чудове свято. При підтримці парафії Св. Володимира і Ольги наша школа отримала павільйон, де ми представляли свої навчальні програми для учнів віком від 3 до 16 років, ознайомлювали усіх відвідувачів з пропозиціями від Малої Академії Наук України, які нещодавно стали офіційними партнерами нашої школи, а саме – безкоштовні тритежневі літні табори в Україні для учнів нашої школи, безкоштовне забезпечення навчальним матеріалом і наочним обладнанням. Ми також представляли книжкові новинки від видавництва «Апріорі», які люб»язно нам передав головний редактор видавництва Тарас Береза, проводили аукціон-розпродаж футболок від молодої мисткині-дизайнера зі Львова Килини Курочки. Всі виручені кошти з розпродажу підуть на підтримку нашої школи.

Варто зазначити, що власне такі заходи, є дуже добрим місцем для зустрічі із друзями. Саме під час  фестин, ми могли зустріти наших випускників, які приходили до нашого павільйону, мали нагоду поспілкуватись із батьками, які щойно привели своїх найменшеньких діточок віком від 3 до 4 рочків. А також, найбільшою приємністю було побачити довголітніх приятелів нашої школи, які не тільки підтримують нашу школу,  а також є активними громадськими діячами, які дбають про добробут усієї української громади в Сполучених Штатах Америки.

Відтак, бажаємо нашим учням гарного, цікавого та Богом благословенного навчального року.

Запрошуємо усіх батьків та їх діточок віком від 3 до 16 років до школи українознавства ім. Василя Стуса  м. Чикаго за адресою: 2220 West Rice St.

Chicago, IL 60622

 

Адміністрація школи українознавства

Новини

Comments are closed.